Southampton - Brentford
4 - 1

En poäng mot Spurs
Irländaren McClean gav en poäng till sitt Baggies.

James McClean nickade West Bromwich till en poäng hemma på The Hawthorns när Tottenham gästade.

Baggies fick en poäng hemma mot Tottenham Hotspurs. Det var den tredje raka matchen som West Bromwich lyckades ta sig tillbaka in i matchen efter underläge.

I den 15 matchminuten slog gästerna till genom succémannen Dele Alli. Toby Alderweireld slog en långboll från halvplan till anfallaren som löpte förbi WBA:s försvar och på volley kunde skjuta in 0-1 mellan benen på Boaz Myhill. Hemmalagets backlinje stod för långt upp och Dele Alli utnyttjade sin snabbhet.

Dock skulle West Brom resa sig, precis som i de tidigare matcherna.

1-1 var ett faktum när James McClean var högt upp med huvudet och prickade in kvitteringen för hemmalaget. Ett logiskt mål sett till matchen där Bromwich var hetare mot slutet av den första halvleken.

I den andra halvleken höjdes tempot och Tottenham gick för att ta med sig alla poängen hem till London. De hade mestadels av bollinnehavet och anfallaren Kane hade ett jätteläge i inledningen på andra halvleken, men en hemmaförsvarare var på mållinjen och kunde styra undan bollen från mål.

Mot slutet kändes det skom att Baggies skulle skrälla och ta tre poäng. Tottenham hade boll men Baggies hade chanserna.

Med tjugo minuter kvar hade svensken Jonas Olsson chansen att göra 2-1. På en frispark var han uppe och fick ett avslut på mål som Spurs-målvakten fick tippa över till hörna.

Närmare än så kom varken lagen. Matchen slutade rättvist 1-1.