Aston Villa - Chelsea
1 - 3

Poängtapp i sista minuten
Dawson målade i matchen mot Liverpool.

Det såg länge ut som att West Bromwich skulle ta med sig alla poängen hem från Anfield. Samtidigt var Jonas Olsson nära att bli en matchvinnare. Men i allra sista minuten skulle en inhoppare sätta käppar i hjulen för gästerna.

West Bromwich Albion fick aldrig med sig tre poäng hem till The Hawthorns. På Anfield Road skulle Liverpool sätta stopp.

Tidigt baklängesmål
Tjugo minuter in i matchen tog hemmalaget ledningen genom Henderson. Coutinho hittade ett inlägg in i straffområdet till Lallana som vann duell, nickade fram Henderon som enkelt kunde pricka in 1-0.

WBA skulle inte vara sämre i den första halvleken och tio minuter efter kom kvitteringen. James Brunt slog in en hörna och det blev en hönsgård när bollen studsade ner. Bortalagets mittback Craig Dawson fick tillslut bollen och petade in den mitt i gröten, 1-1.

I den andra halvleken trodde ni många att Liverpool skulle avgöra. Men de som följer Baggies vet att matcherna kan svänga.

Jonas magiska nick
Med dryga kvarten kvar nickade svensken Jonas Olsson in 1-2 till West Bromwich på hörna. James Brunt slog hörnan ännu en gång. Jonas Olsson nickade tidigare in en boll i matchen som domaren blåste av felaktigt.

Brunt har assisterad 17 gånger bara genom hörnor ända sedan säsongen 2012/13, ett Premier League rekord. West Bromwich har också rekordet på flest nickmål i ligan den här säsongen (7).

Liverpool skakades och mot slutet kastade de röda upp alla korten samtidigt som WBA backade hem och försökte hålla ledningen. Dock skulle The Baggies tappa poäng, när inhopparen Origi dra till ett skott som styrde via McAauley in i mål vilket betydde 2-2. Ett olyckligt mål för gästerna som släppte in bollen i minut 95.

Matchen slutade 2-2 och WBA behåller sin svit på över fyra matcher utan förlust.

Positivt resultat
Trots poängtappet i sista minuten får vi se det här som ännu ett steg i rätt riktning. Tony Pulis fortsätter att hålla West Brom uppe på säker mark och en poäng borta mot Liverpool får ses som godkänt. I nästa match väntar nykomlingarna Bournemouth som slog United i helgen.