West Ham spelare på landslagsuppdrag
Det blir lång resa för Michail Antonio när han ska spela med Jamaica.

West Ham spelare på landslagsuppdrag

Då var det dags igen för landslagsuppehåll i ligafotbollen.

Declan Rice är förstås med i Englands trupp. De spelar mot Albanien hemma på fredag och San Marino borta på måndag. Uppdatering 10/11, Rice har blivit influensasjuk och kan in te delta i Englands matcher. Det rör sig dock inte om Covid-19, utan en vanlig influensa.

Alphonse Areola och Kurt Zouma är uttagna i Frankrikes trupp. De ska spela mot Kazakhstan hemma på lördag och Finland borta på tisdag.

I Ukrainas trupp är Andriy Yarmolenko uttagen. Oklart dock om han kan spela eftersom han inte funnits med i West Hams senaste matcher pga skada. Ukraina möter Bulgarien på torsdag i en vänskapslandskamp och Bosnien-Hercegovina på bortaplan tisdag nästa vecka i vm-kval.

I den spanska truppen är Pablo Fornals uttagen. Spanien möter Grekland på torsdag och sedan Sverige på söndag i vad som kan vara den match som avgör vilket land som blir gruppetta.

Tjeckien möter Kuwait i en vänskapslandskamp på torsdag och Estland hemma på tisdag i vm-kval. I den tjeckiska truppen är Vladimir Coufal, Alex Kral och Tomas Soucek alla uttagna.

Nikola Vlasic är uttagen i Kroatiens trupp. Oklart dock om han kan delta eftersom han missat de senaste matcherna med West Ham pga skada. De möter Malta borta på torsdag och Ryssland hemma på söndag.

Michail Antonio finns med i Jamaicas trupp som möter El Salvador borta tidigt söndag morgon. De möter sedan USA  hemma tisdag nästa vecka.

I DR Kongos trupp är Arthur Masuaku uttagen. De spelar mot Tanzania borta på torsdag. Benin hemma väntar på söndag.

Said Benrahma är med i Algeriets trupp. Algeriet möter Djibouti borta på fredag samt Burkina Faso hemma tisdag nästa vecka.

Övrigt så är ett antal ungdomar uttagna i respektive landslag. Armstrong Okoflex U-21 Irland, Krisztian Hegyi U-21 Ungern, Ajibola Alese U-20 England, Pierre Ekwah U-20 Frankrike, Jamal Baptiste U-19 England., Divin Mubama och Sonny Perkins U-18 England.

Arne Söderlund2021-11-09 12:45:00
Author

Fler artiklar om West Ham