Lagbanner
Wolves - Preseason avklarad, snart PL-premiär

Wolves - Preseason avklarad, snart PL-premiär

Nu börjar allvaret

Som de flesta nog vet har Wolves varit med en stor trupp i Portugal och Spanien på ett långt träningsläger. En mängd matcher har spelats, men kanske inte har gått att se några tydliga tendenser eller läsa ut något om formen inför PL-premiären på lördag.  Det mest intressanta är väl att Bruno verkar ha bytt till fyrbackslinje, så får vi se om det blir så även i ligaspelet eller om han bara valt det under preseason för att spela in ett alternativt spelsystem.

När detta skrivs spelas sista träningsmatchen, men det är till stora delar ett slags B-lag som lirar och resultatet spelar inte så stor roll.  För resultat i övriga träningsmatcher, lite fakta om nya/nygamla spelare samt vilka ur A-truppen som lämnat, se Svenskafans artikel:   https://www.svenskafans.com/england/england/infor-premier-league-plats-11-lagbygget-bara-halvfardigt-646673

Där finns även lite personliga åsikter från mig, för den som (mot förmodan) bryr sig om dom.  Men kom gärna in på forumet och diskutera tankar och åsikter inför säsongen:  https://www.svenskafans.com/england/wolves/forum

För den som missat det har Wolves alltså redan en del skador.  Jimenez är borta ett tag, liksom Semedo och Chiquinho.  Kan ta månader för alla innan de är tillbaka.   Obs förresten att transferfönstret är öppet hela augusti, och det kommer säkert ske en del småförändringar i truppen under eller efter de 5 första omgångarna.

Premiären är alltså mot Leeds på bortaplan på lördag. Kickoff kl 16:00, svensk tid.

Notera förresten att en del detaljändringar har gjorts i spelschemat, pga TV-sändningar etc.
Se spelschemat: https://www.svenskafans.com/england/wolves/wolves-spelschema-202223-645440

Annars är väl allt som vanligt. Ny säsong, nya mål, nya drömmar.  Under veckan varvar vi upp, lägger våra turprylar på laddning, och vaknar inspirerade och förväntansfulla på lördag morgon. 


Up The Wolves


 

Magnus Bengtsson2022-07-31 21:04:30
Author

Fler artiklar om Wolves