Lagbanner
Fenerbloggen: Säsongens alla mål...

Fenerbloggen: Säsongens alla mål...

Lagom inför starten av säsong 2012-2013, vill vi på Fenerbahce redaktionen summera säsongen på det enklaste sättet - ett videoklipp med samtliga mål under hela gångna säsongen.

2011-2012 är ett år och en säsong som Fenerbahce och miljoner med supportrar aldrig kommer glömma. Ett år skakat av mutskandaler, härvor och tunga spelarförluster ligger precis runt hörnet men Fenerbahce som klubb, som styrelse, som spelare, som tränarstab och inte minst som Republik, stod på sig och gav aldrig vika.

Under säsongen som gick har Fenerbahce stött på dussintals uppförsbackar och ett fåtal nerförsbackar men man avslutade säsongen så gott man kunde. En andraplats i ligan och vinnare av den turkiska cupen senare, är nu Fenerbahce redo för nya tider, nya utmaningar och en ny säsong.

Här har vi samlat ihop ett klipp där ni kommer få njuta av ett flertal klassmål. Miroslavs fantastiska mål, speciellt den mot Genclerbirligi, där målet valdes till Europas snyggaste av engelska The Sun. Alex de Souzas vackra kanon mot Galatasaray i ett extremt laddat Istanbulderby, Moussa Sows atletiska cykelspark i samma match.

Harun Budak2012-07-27 20:07:00
Author

Fler artiklar om Fenerbahce