Lagbanner
"Jag kommer göra minst 25 mål"

"Jag kommer göra minst 25 mål"

Moussa Sow delar med sig av sina tankar inför kommande säsong och summerar lite kring sin vistelse i Fenerbahce sedan han anlände från Lille i vintras.

Moussa Sow kom från Lille till Fenerbahce i januari och mitt i Afrikanska Mästerskapen. Han hann spela totalt 12 liga matcher och stod för sju mål samt tre assister.

Moussa Sow som gifte sig i dagarna, säger att han kommer bo med sin fru i Istanbul och att det kommer bidra till en bättre uppvisning i kommande säsongen.

"Fotbollsspelare brukar ha svårt med anpassningar till landet och miljöombytet när man byter klubb men jag kände inte av det så mycket. Min landsman Issiar Dia och de övriga i klubben välkomnade mig varmt och detta bidrog till att jag kände mig hemma relativt snabbt. På plan måste man lära sig lagkamraternas spelstil och jag har lämnat det stadiet bakom mig. Kortfattat har jag lämnat nybörjarkänslan i Fenerbahce bakom mig."

"Under andra och sista halvan av säsongen kom jag inte upp till de antal målen jag önskade mig. Jag skadade mig i matchen mot Galatasaray på TT arena under Playoff och jag fick därmed avsluta säsongen, detta var anledningen till varför jag inte kunde leva upp till mina förväntningar på mig själv. Men kommande säsong kommer bli annorlunda. Fansen ska få se en helt ny Moussa Sow. Angående frågan i hur många mål jag kommer göra kan jag inte ge ett definitivt svar men jag kan säga att jag kan se mig göra minst 25 mål."

"Vackraste målet jag gjorde var utan tvekan målet mot Galatasaray på hemmaplan i ligan. Den matchen, det målet kommer jag aldrig någonsin glömma. Trots att vi tog ledningen med 2-0 men avslutade med 2-2, gjorde mig besviken."


Målet mot Galatasaray kan ni se här under.


Harun Budak2012-06-14 18:25:00
Author

Fler artiklar om Fenerbahce