Lagbanner
2018-11-08 16:50

Fenerbahce - Anderlecht

Europa League: Fenerbahçe - Anderlecht
Michael Frey, med i Europa Leagues elva efter matchen senast mot Anderlecht.

Europa League: Fenerbahçe - Anderlecht

Fenerbahçe laddar för vinst.

Fenerbahçe, i grupp D, tar emot belgiska Anderlecht ikväll på Sükrü Saraçoglu Ulker stadion. Fenerbahçes enda mål i matchen är att vinna och avancera ur gruppen till slutspel.
Senast dessa två lag möttes hämtade Fenerbahçe ett 2-0 underläge till 2-2 efter mål av Michael Frey och Hasan Ali Kaldirim.

Med en förlust, en vinst och ett kryss placerar sig Fenerbahçe just nu på en andra plats i gruppen och under de återstående tre matcherna vill turkarna säkra en vidare kvalificering.

Grupp D i nuläget
Dinamo Zagreb 9 p
Fenerbahçe 4 p
Spartak Trnava 3 p
Anderlecht 1 p

Som det ser ut just nu har kroaterna ett fast grepp om första placeringen och med stor sannolikhet kommer Fenerbahçe slåss om andraplatsen där tufft motstånd skulle kunna vänta turkarna.
I Fenerbahçe är Mehmet Topal fortsatt skadad medan Roberto Soldado och Mehmet Ekici inte är uttagna till truppen. Även Yassine Benzia är utanför truppen på grund av disciplinära skäl.

Efter att Phillip Cocu fick sparken nyligen är assisterande tränaren och landsmannen Erwin Koeman tillförordnad tränare i väntan på att en ny utses.

Förväntade elvor

Fenerbahçe: Harun Tekin, Mauricio Isla, Roman Neudstader, Martin Skrtel, Hasan Ali Kaldirim, Mathieu Valbuena, Jailson, Eljif Elmas, Alper Potuk, Andre Ayew, Islam Slimani

Anderlecht: Didillon, Sanneh, Vranjes, Milic, Saelamaekers, Kums, Saief, Gerkens, Bakkali, Dimata

Matchinfo
Datum: 8 november 2018
Tid: 16:50 (svensk tid)
Plats: Ulker stadion
Domare: Andreas Ekberg (Sverige)
 

Harun Budak2018-11-08 08:55:00
Author

Fler artiklar om Fenerbahce