Bobcatsbloggen: Toppspelare till Bofors?

Bobcatsbloggen: Toppspelare till Bofors?

Bengt Olsson bloggar om Hockeyallsvenskan och livet runt omkring hockeyrinkarna i Sverige och världen. Sökaren är mestadels riktad mot Värmländska Bofors och alltid med fokus på klubbkänslan och härligheten hos Karlskogas hockeystoltheter.

Larsa Grahn talar i sin Silly-spalt om en "bomb av jätteformat". OK - jag har tidigare hört att planen var att bygga en riktig toppfemma runt Jacke, men det tolkade jag bara som, ja , Sjödell-Wiklander och kanske Thegel. 
Nu låter det mera som kanske fortfarande JSW men också två bra backar och en elitseriemeriterad forward + att Jacke ska ersättas med en bra center. JAg har inte helller några namn att ge ännu, men det kommer! Precis som Larsa forskar jag nu vilt, men har inte fått några napp ännu. Enda två toppnamnen som jag hört nämnas till Bofors är Oscar Steen och Mathias Månsson, men det sätter jag fortfarande ingen tilltro till.


Ryktas också att två spelare med kontrakt kommer att få stiga av. Inga konstigheter i det - jag tror att det rör sig om Morgan Hassel och Fredda Ericson där framförallt den sistnämnde underpresterade å det grövsta senaste säsongen. Men å andra sidan vet vi att kapaciteten finns, och Fredda är ordentligt rotad i Karlskoga, så det känns kanske mera som att det kommer att sluta med att bara Hassel får lämna. 

Spänningen stiger... 

Bengt Olsson2010-04-24 14:16:02
Author

Fler artiklar om BIK Karlskoga

Djupanalys: Så kan ett BIK-lag med ambitionen att gå upp i SHL se ut
Misslyckade värvningar är orsaken till förfallet