Kom och se Bofors

Storseger mot Västerås och nu blickar vi med glädje framåt mot de tre sista matcherna i Superallsvenskan.

Det var en lyckad vecka för våra Boforskrigare. Segrar hemma mot Sundsvall och så senast storsegern mot Västerås. Efter att ha läst VIK-redaktionens matchrapport så kunde man tyda en viss besvikelse över att VIK ännu inte räcker till på den här nivån. I texten skriver också VIK-skribenten:
- Sist men absolut inte minst vill jag uppmana alla att se Bofors så lite som möjligt.
Jag skulle vilja rekommendera folk att komma och se på Bofors så mycket som möjligt. Bofors spelar en rolig hockey och laget har en förmåga att vinna som oftast, särskilt täta matcher.

Tre matcher kvar och det är mot svårast möjliga motstånd. AIK på onsdag blir en svår nöt att knäcka. AIK är ute efter en stor revansch efter den snöpliga förlusten mot Bofors på "Hovet". De har trots knackig ekonomi ändå haft råd att förstärka laget med den finske målvakten Kristian Antila och tjecken Patrik Hucko. Antila har hållit nollan de två senaste matcherna och nu är det alltså Bofors tur att försöka få hål på Antila.

På söndag är det en ny hemmamatch på mot serieledarna Mora. De var i söndags i Sundsvall och fick - precis som Bofors då de mötte Sundsvall - stryk efter straffar i Gärdehov. Bofors - Mora brukar bli spännande och Bofors har plusstatistik på Dalalaget i Nobelhallen. Nästa onsdag väntar "spöket" Hammarby på bortais. Ett lag vi ännu inte har en seger emot i SA-sammanhang. Dags att vända den trenden nu?

Visst ser programmet svårt ut men det är ingen omöjlighet att ta sig direkt till Kvalserien.

Emil Ahlvin2004-02-16 21:00:00

Fler artiklar om BIK Karlskoga

Djupanalys: Så kan ett BIK-lag med ambitionen att gå upp i SHL se ut
Misslyckade värvningar är orsaken till förfallet