BIK-bloggen: Jag ska sluta titta på!

BIK-bloggen: Jag ska sluta titta på!

Måste vara så - håller jag mig från Nobelhallen eller struntar i att köpa TV/Livematcher vinner BIK. Jag har bommat tre matcher - tre vinster! Vete fan om jag vågar gå upp i hallen mot SSK...
Skönt att vi vann i kväll i alla fall. Jag konstaterade ett tidigt VIK-mål efter att Oskar Carlsson ramlat i egen zon och tänkte att "jaha, då var den kvällen förstörd". Och nu såg jag som sagt inte matchen, men av skottstatistiken att döma så var BIK tämligen starka - och VIK väldigt effektiva. Sedan när VIK började peppra Kruse så växte han uppenbarligen. Slutade på 86 i räddningsprocent mot Franssons 82. Inga höjdarsiffror, men det är så det ser ut väldigt ofta nu. Konstigt nog verkar de större zonerna innebära färre skott, men mera välriktade, att skyttarna får mera tid. Eller hur ska man tolka det? 

Nå ska inte analysera en match jag inte sett! Bara ett stort grattis till laget som verkar ha växlat in på vinnarspåret - hoppas jag. Tror att det är väldigt lägligt just nu med ett kort uppehåll innan matchen mot SSK så att Lang och Fredda hinner träna ifatt, och man hinner läka lite blessyrer. Förhoppningsvis är Calle B tillbaka då - han är viktig även om inofficiella rapporter säger att Holm var bra?

Nåväl, nu sover man gott inatt i alla fall!

Ha det alla BIK:are därute!

Bengt Olsson2014-11-13 22:22:39
Author

Fler artiklar om BIK Karlskoga

Djupanalys: Så kan ett BIK-lag med ambitionen att gå upp i SHL se ut
Misslyckade värvningar är orsaken till förfallet