Fiaskot är fullbordat!

Fiaskot är fullbordat!

Det behövdes så lite av Inter att gå vidare i Champions League, istället slutade i kaos.

Inter hade allt i sina händer och behövde bara vinna mot PSV in för avgörandet i Champions League, vad händer istället? Totalt lamslagna i första halvlek, såg ut som att hela laget betedde sig som små rädda lamm. 
Det är så otroligt svårt att hitta nån ljusglimt i första halvlek, sedan kommer Inter ingång i andra halvlek efter att haft ett brinnande vedträd i baken i paus. 

Samtidigt fortsatte kaoset på Camp Nou som också hade ett avgörande för Inters öde. Än så länge hade Barcelona gjort det dem skulle, 1-0 ledning med B laget så det såg väldigt ljust ut ändå. Inter behövde bara göra 1 mål, då Mario Icardi klev fram och kvitterade, en suck av lättnad spreds sig över The Giuseppe Meazza Stadium. 

Sedan började Inter backa återigen som rädda lam, man behövde bar göra ytterligare 1 mål till för att kunna vara mer säker på att gå vidare. Då kom det som ett pistolskott, Tottenham hade lyckats att kvittera mot Barcelona på Camp Nou. 
Inter behövde helt plötligt trycka på allt framåt, men det var dessvärre inte ens nära. 
Den stora syndabocken under matchen stavas Asamoah. Jag har svårt att se hur han ska kunna rädda sig kvar i klubben överhuvdtaget. 

Just nu skulle man bara vilja ha en fluga på väggen nere i Inters styrelserum för att ha koll på allt kaos som dem sitter i. Att våran kära klubb ska behöva spela i Europa League är en stor skam för klubbmärket. Detta som är en klubb som har haft spelare som Diego Melito, Esteban Cambiasso, Javier Zanetti och Julio Cesar.
 
Nu sitter man bara och väntar på en officiell ursäkt från klubben till oss supportrar som stöttar Inter. 
Nu så krävs det stora investeringar under övergångsfönstret och en Europa League titel för att ens kunna överväga om säsongen ska ses som godkänd. När får Spaletti sparken?
Nu glömmer vi det här och går vidare!

Mio Wallin2018-12-12 13:12:00
Author

Fler artiklar om Inter

Inför Inter - Torino: Kan vi hålla nollan?