Final i supercoppan väntar

Final i supercoppan väntar

Kan Napoli få fira en titel ikväll i samband med finalen mot Inter?

Till kvällen väntar uppgörelsen med Inter i Supercupfinalen och hur man än rankar den tävlingen så ger mötet och finalplatsen tillbaka lite av känslan från i fjol, känslan att klubben slåss om en titel. Nu finns möjligheten att få lyfta en buckla, nu finns känslan att laget faktiskt fortfarande är mästare och på ett sätt "hyllas" genom att vara i den här finalen.

Mazzarri valde att förändra något inför semifinalen mot Fiorentina då han gick till något som liknade 3-4-3. Plötsligt var hans gamla trebackslinje där igen och även om undertecknad inte är speciellt förtjust i en sådan försvarsuppställning så kan detta vara en nyckel för tränaren och Napoli i vår. Detta är något Mazzarri kan och varför inte använda sig av och arbeta med det istället för att försöka sig på något annat. Troligtvis får vi 3-4-3 även ikväll mot Inter. 

Napoli har varit aktiv hittills under fönstret och av de nya är Ngonge från Hellas redo att spela vid behov. Traorè från Bournemouth är inte spelklar ännu. I laget saknas ännu Meret och Natan, det finns frågetecken för Zielinski. I övrigt väljer förmodligen Mazzarri en elva ganska lik från semifinalen mot Fiorentina.

Avspark ikväll 20.00, hitta en bra stream...

 

Fredrik Kreüger2024-01-22 05:35:40
Author

Fler artiklar om Napoli