Lagbanner
Andrea Della Valle tillkännager Ilicic som klar och öppnar för fler överraskningar
Ilicic är klar för Fiorentina!

Andrea Della Valle tillkännager Ilicic som klar och öppnar för fler överraskningar

Fiorentinas ägare Andrea Della Valle har åkt upp till försäsongslägret i Moena och tas emot som en hjälte. Med sig till laget och dess fans har han entusiasm och glada nyheter...

Andrea Della Valle har bekräftat att slovenen Josip Ilicic kommer att ansluta till Fiorentina från Palermo och att "överraskningarna inte är över ännu". 

Den slovenske landslagsmannen har godkänt en transfer värd 9m euro plus prestationbonusar och är väntad att genomgå den medicinska undersökningen inom de närmaste 24 timmarna. Ett uttalande publicerat på klubbens hemsida bekräftade detsamma med den medicinska undersökningen och kontraktssignering. 

Della Valle klargjorde för hurrande Fiorentinafans på försäsongslägret att: "Ilicic kommer att ansluta och överraskningarna är inte över ännu. Vi kommer att förstärka mittfältet och göra detta laget ännu lite starkare." 

Spelare som det ryktats om på mittfältspositioner är Marco Verratti, Xabi Alonso, Radja Nainggolan & Daniele De Rossi. Skulle någon av dessa herrar ansluta till Fiorentina skulle mercaton vara mer drömlik än verklig. En mercato som redan nu med Ilicic på ingång är en dröm. Notera även att Fiorentina har varit mycket imponerade av målvakten Neto under försäsongen. Något som kanske utesluter rykten som exempelvis Julio Cesar, Michael Agazzi & Nikolay Mihaylov.


Forza Viola! 



 

Johan Hornjohanhorn9@gmail.com2013-07-23 19:53:00
Author

Fler artiklar om Fiorentina

En avgörande januari-mercato för Fiorentinas Champions League-drömmar