Goals of the week (omgång 1)

Goals of the week (omgång 1)

Ny på forumet och kul att äntligen vara igång med skrivandet och en ny säsong att ta del av. Utöver Milan-material kommer ett veckoinlägg innefattande de tre snyggaste målen per omgång att postas. Då det är ett nytt upplägg är invändningar mer än välkommet och om någon är intresserad av att vara delaktig är det bara att hojta till (@CALLE_SV på Twitter). OBS: Tanken är att det sedan ska postas någon/några dagar efter avslutad omgång och inte retroaktivt som i detta fall.

#1 -  Mål nummer uno hämtar vi från Genoa - Fiorentina. En assist av den högre skolan där Bonaventura hittar ett fantastiskt fint framspel på läppen till Mandragora som enkelt (läs: svårt) hittar skarvnicken för att punktera matchen (1-4).



#2 -  Det andra målet hittas från huvudstaden och mötet mellan Roma - Salernitana. Spelaren i fokus är Antonio Candreva, 36, som kaxigt svarade för inte bara två strutar, utan två fina sådana. Målet som valts är det andra för kvällen där han visar en enorm klass i både mottagningen och avslutet. Matchen slutade 2-2.



#3 -  Slutligen vill jag presentera en nykomling i Serie A-fotbollen i Christian Pulicic. Han visade inte bara ett snyggt mål som presentation av sig själv, utan enligt mig var han matchens bästa spelare. I målet ser vi ett vackert väggspel med Olivier Giroud där Pulicic slutligen trycker in en den i bortre. Målet var det sista i matchen som slutade 0-2 borta mot Bologna.


Notera att klippen startar vid startat anfall, men att jag inte förstått hur man väljer sluttid på klippet. Om någon vet hur detta går att justera är ni varmt välkomna att berätta!



 

Calle SvenssonCALLE_SV2023-08-26 12:08:00
Author

Fler artiklar om La Curva

Goals of the week (omgång 5)
Goals of the week (omgång 4)