Goals of the week (omgång 3)

Goals of the week (omgång 3)

Då var det åter dags för omgångens sexigaste mål. Lazio gjorde en ruggigt stark match borta mot Napoli där deras båda mål visade sig vara av hög kvalitet. Även Milan fortsätter imponera med snygga mål och för tredje omgången i rad är de åter med där Rafa Leaos första mål för säsongen inte var särskilt fult.

#1 - Veckans snyggaste mål vill jag tilldela Lazios lilla geni Luis Alberto. Alltid varit svag för klackar och det är inte förvånande att det just är Luis Alberto som utför konstverket. Målet betydde 0-1 för Lazio borta mot fjolårsvinnarna Napoli.


#2 - Omgångens andraplats tar oss till huvudstaden där Roma tog emot Milan. Ett akrobatiskt nummer från Leao som på en klassisk nummer nio-manér visar hunger i att med styrka och uppoffring lyckas pricka in en volleyspark i bortre hörnet. Att den går stolpe in gör knappast målet fulare ska även tilläggas.
 

#3 - På plats tre är vi åter i Neapel och Lazios andra strut för kvällen. En fantastiskt krigande Felipe Anderson lyckas från högerkanten slutligen servera en boll in i banan där Luis Alberto visar genialitet åter igen med att snyggt hoppa över bollen för att nyförvärvet Daichi Kamada slutligen får presentera sig i att avvaktande snyggt vrist-skjuta in en sorkdödare i bortre.
 

Calle SvenssonCALLE_SV2023-09-05 22:06:21
Author

Fler artiklar om La Curva

Goals of the week (omgång 5)
Goals of the week (omgång 4)