Gruppseger eller inte är frågan

CLs gruppspel avslutas ikväll för Napoli i Liverpool.

Napoli kliver in på Anfield med ett ytterst gott självförtroende och troligtvis med en bra känsla inför avslutningen av gruppspelet i CL. Det som gäller är att inte förlora med mer än tre mål för att undvika att det "bara" blir andraplatsen. Nu är Napoli i en sådan god form att de mycket väl kan ordna ett kryss, men något säger mig att Liverpool vill ta revansch från det tidigare mötet i Italien. Dessutom har britterna gjort det bra på sistone i Europa och löst segrarna som har behövts. 

Spalletti har bara Rrahmani borta och sätter förmodligen den bästa elvan på planen. Det går inte att räkna med att det näst bästa laget i Napoli ska klara att hålla undan plus hota ifall Liverpool har en sådär klassisk magisk Anfieldkväll. Då behövs full koncentration och de bästa på plats. Mario Rui eller Oliveira till vänster, vem av Osimhen, Raspadori, Simeone startar längst fram? Osimhen vill säkert köra, men spelade hela matchen senast. Det kan betda att tränaren låter han inleda på bänken.

Se till att hålla tätt inledningsvis, var iskall om Pool får en drömstart. Napoli har kvaliteten att reparera om så blir fallet. Is i magen...Napoli skulle må bäst att behålla förstaplatsen i gruppen, det vore trist att tappa den efter den otroligt fina första delen på säsongen.

Avspark ikväll kl. 21.00

Fredrik Kreüger2022-11-01 10:18:32
Author

Fler artiklar om Napoli