Red Bull Arena, 2024-10-02 21:00

RB Leipzig - Juventus

Inför RB Leipzig - Juventus: Första bortamatchen

Inför RB Leipzig - Juventus: Första bortamatchen

Thiago Mottas Juventus hoppas kunna bygga vidare på sin imponerande seger i första mötet mot PSV Eindhoven när de reser för att möta Bundesliga-outfiten RB Leipzig på onsdag.


Juventus har imponerat under de första veckorna av Mottas tid i klubben, förblivit obesegrade i Serie A och inte släppt in ett enda baklänges-mål. Vår bästa prestation hittills under 2024/25 kom utan tvekan i Champions League, där de självsäkert sopade undan ett formstarkt PSV 3-1 på Allianz Stadium. Jag kan inte låta bli att störa mig på att målet vi släppte in på stopptid är det enda mål vi släppt in såhär långt in på säsongen. Nästa upp är alltså en resa till Red Bull Arena för att möta ett talangfullt RB Leipzig-lag. Marco Roses herrar har visat bra form i Bundesliga, för närvarande trea i ligan, men blev knappt besegrade med 2-1 av Atletico Madrid i sin Champions League-premiär.

Senast i helgen slog vi genoa med 3-0 efter att spelet verkligen lossnade efter vårt ledningsmål då spelet var mer öppet. Jag tror på en väldigt öppen match med många målchanser där vi förhoppningsvis går vinnande ur striden

Plats: Leipzig, Tyskland
Stadion: Red Bull Arena
Datum: Onsdag 2 oktober
Tid: 21:00 CEST
Domare: Francois Letexier

Sami2024-10-02 15:20:00
Author

Fler artiklar om Juventus

Krönika: Vissa matcher fastnar för alltid