Inter-redaktionen söker skribenter

Inter-redaktionen söker skribenter

Sitter du som tusentals andra och hamrar på Interforum och twitter och känner att du vill hylla och såga mer än du kan göra med 280 tecken? Nu har du din chans. 

Sitter du som tusentals andra och hamrar på Interforum och twitter och känner att du vill hylla och såga mer än du kan göra med 280 tecken?
Nu har du din chans. 
Gör som hundratals andra, lyft fram din kreativitet, ditt engagemang och visa ditt Interhjärta här på Svenska Fans.
Det kan vara hyllningar till legender, matchminnen, Curva Nord-historia, Trippeln 2010 eller helt vanliga matchrapporter - inget är för litet eller för stort att skriva om.
Var med och lyft fram Inter till sin dubbla stjärna på scudetton.

Som skribent på SvenskaFans är du en del av supporterrörelsen och ett större sammanhang. Du får en etablerad plattform och möjligheten att träffa likasinnade på våra skribentträffar. Oavsett om du vill förmedla din supporterkärlek – eller träna dig för att arbeta som sportjournalist och bygga ett kontaktnätverk – så är SvenskaFans platsen för dig som vill berätta om ditt favoritlag i skrift, video eller podcast. Arbetet på SvenskaFans är ideellt.

Vi erbjuder även:
• Teknisk och grafisk support
• Tillgång till analysverktyg
• Feedback på texter
• Kurser i bildbehandling
• SvenskaFans-merchandise


Så, vad väntar du på? Våga ta steget ut i världen och visa din kärlek för Inter - du kommer tycka det är underbart!

Skicka mail till Pablo (pabgr108@gmail.com) eller till   Johan (johan.stistrup@svenskafans.com) och berätta lite om dig själv.

Forza Nerazzurri!

Inter-redaktionen2024-02-08 18:55:00

Fler artiklar om Inter

Inför Inter - Torino: Kan vi hålla nollan?