Inter – Sassuolo 1-2: Pressen blev för stor
En match att glömma för Inter...

Inter – Sassuolo 1-2: Pressen blev för stor

Inter lyckades inte hantera pressen när man föll mot ett starkt starkt Sassuolo som spelade för ära och heder. Alla förutsättningar fanns där för en lyckad kväll men det var tydligt att pressen var för stor för vissa av spelarna, därav underprestation av högsta rang. Nu ser det ut att vara kört för en topp 4 placering.

Handanovic 5,5: Svårt att göra något på Politanos frispark men kunde kanske göra något på Berardis mål. I övrigt felfri.

D’ambrosio 5: Fullständigt horribel där han agerade mer som spelstoppare för dagen. Kantig i sitt spel och allt som ofta ur position när motståndarna kontrade.

Skriniar 5,5: Slovakens sämsta match i Inter? Såg ofokuserad ut och blev ständigt bortlurad av Berardi & Politano.

Ranocchia 5,5: Precis som Skriniar kunde han inte hantera Sassuolos rappa spelare och blev oftast bortdribblad, inte minst vid andra målet.

Cancelo 4,5: Usel match av portugisen som gjorde absolut inget framåt och slog ungefär 50 dåliga inlägg. Till slut gick han och ställde sig längst ut på kanten och ville nästan inte ens delta i spelet. Vek ner sig rejält.

Vecino 5: En av spelarna som inte klarade av pressen. Totalt otimad, seg och otrolig kantig med bollen. Vad bidrar han egentligen med?

Brozovic 6: En av få som verkligen försökte och ville ta tag i matchen men svårt för Kroaten att göra något när resterande spelare inte bidrog med samma vilja.

Candreva 5: Beslutfattandet hos Candreva är något av det sämsta i ligan. Skjuter när han ska passa och passar när han ska skjuta. 0 mål för en spelare som i princip spelare som anfallare är horribelt.

Rafinha 7: Inters ledare. Kämpar, sliter och gör mål! Eldar på spelarna och det ser nästan ut som att han varit längst tid i Inter. Bäst i Inter för dagen.

Perisic 6,5: Precis som Rafinha så sliter Perisic rejält och är farligast framåt men tyvärr klarade han inte av det sista momenetet stundtals vilket resulterade i ingenting.

Icardi 4,5: En av Mauros sämsta matcher i Inter. Missar flertalet 100 % lägen och faller helt ur spelet. En spelare som är känd för sitt starka mentalitet lyckades inte lyfta laget när det behövdes som mest. Svek laget och fansen idag.

-------------

Spalletti 5: Luciano lyckades inte få in rätt mentalitet i spelarnas huvuden idag och hantera Inters panik under matchen. Så fort Sassuolo gjorde mål gick spelarna ifrån alla principer och direktiv vilket resutlerade i Hawaii fotboll. Det är Spallettis uppgift att hantera matchens rytm vid sådana lägen men klarade inte av det. Satte in en misslyckad Karamoh och att han lät D'ambrosio vara kvar så länge i matchen är oförståeligt. 

Kristian Elya2018-05-13 10:31:33
Author

Fler artiklar om Inter

Inför Inter - Torino: Kan vi hålla nollan?