Renato Dall'Ara, 2024-03-09 18:00

Bologna - Inter
0 - 1

Matchrapport & Analys: Försvaret ordnar tre poäng

Matchrapport & Analys: Försvaret ordnar tre poäng

Inter vann matchen mot Bologna med en stabil insats. Bissecks nick i första halvek säkrar ytterligare tre poäng för serieledarna.

I helgens bortamatch mot Bologna tog Inter med sig tre poäng hem till Milano. Med en match mer än Juventus leder Inter ligan nu med 18 poäng.

Inter började matchen starkt med hög press, något som störde Bolognas speluppbyggnad från försvaret. Det var en tidsfråga innan Bologna slarvade bort bollen när Thuram bröt den högt upp på plan och spelade den vidare till Barella som missade friläge. I sista tredjedelen av första halvlek lyckas Bastoni slå ett fantastiskt inlägg till Bisseck som i fullfart löpte in i straffområdet och överlistade målvakten Skorupski med en slängnick. Inter lyckades därefter försvara ledningen galant och Inzaghi utnyttjade alla sina fem byten inför Atletico Madrid på onsdag. Tyvärr fick Arnautovic kliva av planen i 96e minuten på grund av skada.  

Noterbara insatser under matchen från Sommer, Acerbi, Bisseck och Bastoni som med fullt fokus försvarade ledningen. Inters försvar stod för en assist, ett mål och en hållen nolla!

 

Omar2024-03-10 03:01:00
Author

Fler artiklar om Inter

Inför Inter - Torino: Kan vi hålla nollan?