2022-09-15 18:45

Midtjylland - Lazio
5 - 1

Midtjylland - Lazio: 5-1
Spelarna som stod för en av Lazios sämsta förluster i Europa.

Midtjylland - Lazio: 5-1

Lazio förlorar 5-1 mot danska Midtjylland i en av de värsta förlusterna någonsin för Lazio i Europa.

Man har sett Lazio förlora många matcher, men sällan förlora hedern på plan. En applåd till alla laziali som tog sig till Danmark och fick beskåda en sån otroligt värdelös prestation. Igår fick man känna en ny typ av känsla, att ligga under med 5-1 mot ett danskt lag och fråga sig om man kommer släppa in 2 eller 3 mål till kommande kvarten.

Sarri efter matchen, "Laget gick in på plan med arrogans och utan ödmjukhet, de första tjugo minuterna passade vi runt bollen med likgiltighet och trodde att det skulle lösa sig förr eller senare. Jag tar på mig ansvaret, jag ska låta laget smälta detta nu och sen ta ett ordentligt snack med dem. Något står uppenbart inte rätt till, vi måste gå till djupet med det. Vi måste växa, jag kan inte göra det själv. Jag kan försöka skapa en mentalitet och vissa värderingar eller komma med vissa ideer, men det måste hända något inuti dem annars är det bara ord."

Igår var fjärde gången Lazio släppte in 5 mål i Europa. Första var 1977 mot Lens (6-0), sen mot Tenerife 1996 (5-3) och mot Valencia år 2000 (5-2). Lazio hade alltså förutom mot Lens aldrig förlorat med 4 mål och släppt in 5.

Man skäms som laziale, det hoppas jag spelarna och tränaren gör med. Nästa match spelar Lazio borta mot Cremonese, avspark söndag klockan 15:00. Sempre Forza Lazio.

Niklasniklas.tellini@gmail.com2022-09-16 09:00:52
Author

Fler artiklar om Lazio

SS Lazio Sweden Podcast - När Ingen Tycker Likadant, Vafan Betyder Det
SS Lazio Sweden Podcast - No Pedro No Party