Lagbanner
Inför Nocerina - Ternana
©foto di Luigi Gasia/TuttoLegaPro.com

Inför Nocerina - Ternana

Ett hämndlystet Nocerina möter Bruno Giordanos Ternana. Efter förlusten i Coppa Italia vill man nu snabbt säkra ”la serie B” och börja planera inför nästa säsong

Nocerina åkte ut ur coppa italia legapro i onsdags mot Carpi och noterade säsongens första hemmaförlust med 2-1. Därmed blev det stopp i semifinal för fansens ”triplete” drömmar. Det måste dock påpekas att i rossoneri deltagit i coppa italia med sitt b-lag och att en semifinal måste trots allt räknas som ett positivt resultat.

Det ser mycket ljusare ut i ligan, där laget har samlat in 8 poäng under de senaste 4 matcherna och utökat sitt försprång till +13 . Man kommer att ställa upp med bästa möjliga startelva eftersom inga skadade eller avstängda rapporteras. Mister Auteri vill ro i hamn serien så fort som möjligt för att börja Planera inför serie B.

Ternana började säsongen med play off ambitioner, men verkligheten har visats sig vara mycket dystrare. De rödgröna ligger med sina 28 poäng i nedre delen av tabellen och är fullt indragna i kampen om att undvika play out spel.

Man är nu inne på sitt andra tränarbyte, men Bruno Giordanos trend har hittills inte varit speciellt imponerande (4 poäng på 4 matcher). Före detta Lazio och Napoli anfallaren måste också handskas med enorma problem i sin startelva, då fyra spelare är avstängda och två skadade.

Trolig startelva Nocerina
(3-4-3): Gori, Pomante, De Franco, Di Maio; Scalise, De Liguori, Bruno, Bolzan, Catania, Castaldo, Negro.

Trolig startelva Ternana
(4-4-2): Visi, Grieco, Borghetti, Giubilato, Piva, Nolè, Arrigoni, Nitride, Fuscello, Tozzi Borsoi, Tavares

Pier Mariano2011-03-20 12:38:00
Author

Fler artiklar om Nocerina