Ny design!

Det blåser förändringens vindar i klubben Juventus. Vi på redaktionen kände att vi också ville ta på oss en ny kostym för att visa att vi hänger med i svängarna.

Ser du den inte? Prova att tömma cachen och ladda om sidan. Inspirationen är hämtad från Juventus nya grafiska profil där det handmålade får ta stor plats. Många ikoner har fått stiga åt sidan och kvar blev modern tids största 10:or Platini, Baggio och självklart vår eviga kapten Del Piero. Är det Juventus genom tiderna bästa spelare? Det tåls att diskutera men det var inte heller syftet. Spelarna symboliserar tidsepoker i Juventus historia och även om klassiker som Siviori och Zoff även gör det så ville vi släppa det gamla lite. Idag är det många som inte har någon relation med de äldsta historiska spelarna, men de flesta vet ändå vad Platini och Baggio gjort för fotbollen i Italien.

Vill även passa på att ge en stor elogé till den eminenta designern Frida Quennerstedt som fixat illustrationerna och varit med i det övergripande konceptuella tänket. Kika in fler av hennes jobb här: https://quennerstedt.com/

Vill samtidgt påpeka att om ni har några synpunkter på designen så är ni välkomna att ta dom med redaktionen och inte Frida. Hon har inte huvudansvaret för helheten utan har jobbat efter våra direktiv. Med det sagt hoppas vi att den nya designen mottags på allra bästa sätt. Precis som med alla texter vi publicerar ligger det många gratistimmar bakom arbetet. Lämna gärna en kommentar om du gillar det du ser. 

Forza Juve!

Mikael Noaksson2020-11-18 12:53:00
Author

Fler artiklar om Juventus

Krönika: Vissa matcher fastnar för alltid