Nya skribenter sökes

Gårdagen är redan förträngd och vi blickar hoppfullt fram emot 2021. Mercaton öppnar snart, så även hos oss på redaktionen. Vi är på jakt efter nya förmågor som vill vara med och ta sidan framåt. Om du dessutom kan skriva så finns det ingen anledning att inte söka.

Efter lite datastrul så gör jag mitt tredje försök att få upp den här annonsen. Tidigare försök var både välskrivna och inbjudande men nu vill jag mest få upp skiten innan det årliga julbadet. Om du känner att det skulle vara kul att lägga någon timma eller två i veckan på att skriva om Juve så tveka inte att söka. Det är självfallet bra om du kan uttrycka dig i skrift men en ännu viktigare egenskap är engagemang. Tycker du att vi kan förbättre sidan? Bra, vi välkomnar alla idéer och förslag på förbättring med öppna armar. 

Hur ansöker du? Easy as pie. Skriv en krönika och skicka till m.noaksson@gmail.com, märk ämnesraden med "SF Juve". Vårt mål är att platserna ska vara fyllda innan februari så det är ingen idé att sitta på händerna. Det kan mycket väl vara så att vi hittat våra nya skribenter innan dess. 

Eftersom det är den tiden på året så vill jag och resten av redaktionen även passa på att önska alla svartvita själar där ute happy holidays. Snart är 2020 över och bara det är något att se fram emot. 

 

Mikael Noaksson2020-12-23 13:32:00
Author

Fler artiklar om Juventus

Krönika: Vissa matcher fastnar för alltid