Vad händer med Salernitana?

Vad händer med Salernitana?

Få dagar kvar och klubben är inte såld. Risk för uteslutning?

EM börjar dra åt sig det mesta syret i Italien just men det händer ändå en del saker när ligakommittén för Serie A har möte.
Bl.a. togs problemet med att Salernitana och Lazio ha samma ägare och som ni kanske vet så får man inte ha två klubbar i samma divison.

Nu äger inte Claudio Lotito Salernitana på pappret med det gör hans son och hans svåger så de är helt enkelt tvungna och sälja. 
Tyvärr har inget napp kommit som var acceptabelt för dem. Många har varit intresserade men inte haft resurserna att hosta upp €80miljoner som ägarna kräver.
Men det brådskar också för den 25 juni är deadline för nytt ägarskap och det närmaste de kommit är att en förvaltningsfond ska ta över, enligt Corriere dello Sport, under en viss tid tills klubben blir såld.
Det har spekulerats i en förvaltning av klubben från 6-8 månader.

Men det ställer ju till en hel del i form av spelarköp och liknande. Det kan ju inte finnas några pengar att överhuvudtaget köpa spelare för förutom de som kommer ut vid försäljning.
Fansen i Salerno kan ju inte vara helt nöjda med situationen som den är och det är samtidigt obegripligt att det är Salernitana som är de drabbade. Varför inte lika mycket Lazio?

La Curva-redaktionenjuws@live.se@wintherbird2021-06-08 20:33:00
Author

Fler artiklar om La Curva

Goals of the week (omgång 5)
Goals of the week (omgång 4)