Varför är man aldrig förvånad längre

Varför är man aldrig förvånad längre

Där blir glädjen kortvarig och samma äckliga känsla tillbaka i kroppen.

Igår kväll efter 12 min gjorde Millinkovic Savic 0–1 för Lazio och då smög sig samma ängslighet på igen som vi har sätt hela säsongen. Vi hade guldläge ett rycka i tabellen men nej det gick inte och den acceptansen över att förlora värkar inte ha försvunnit.
Man skulle kunna diskutera enskilda spelare och deras prestationer. Men jag väljer istället att konstatera att detta lag inte klarar av att resa sig efter en dålig start på matchen. Viljan finns kanske där, men slutprodukten måste dessvärre konstatera att den blir rent skräp istället.
Det går inte att säga att Luciano Spallettis ordförmåga att vilja lösa situationen med Mario Icardi inte påverkar laget. Detta efter att han slängt Icardi under bussen ännu en gång i italiensk press. Man blir så trött över att behöva tjata om sådant här men man blir tyvärr tvungen.
Jobbiga problem inom klubben ska lösas internt och inte gå ut till media så hela världen får reda på det. Den här soppan är den sämst bevarade hemligheten i fotbollsvärlden just nu. Till och med den som inte har så stora fotbollskunskaper kommer dessvärre att ha hört om denna situation
Det är svårt att se vad detta bär av nu men det är bara att konstatera att Serie A säsongen kan sluta precis hur som helst.
FORZA INTER

Mio Wallin2019-04-01 12:00:00
Author

Fler artiklar om Inter

Inför Inter - Torino: Kan vi hålla nollan?