Lagbanner
Giovanni Simeone presenterad: ”Jag identifierar mig med Hellas”

Giovanni Simeone presenterad: ”Jag identifierar mig med Hellas”

Under torsdagen anordnades en presskonferens för att presentera Hellas Veronas prestigenyförvärv: -Jag identifierar mig med Hellas Veronas kämpavilja, berättade den 26-årige argentinaren.

Hur skulle du beskriva dig själv som spelare?
- Jag skulle beskriva mig som en spelare med en mycket uppoffrande spelstil. Det är min inställning för att alltid utvecklas. Jag kämpar på varje boll.

Varför spelade du inte mot Inter?
-Jag var redo för spel men övergången blev klar på 24 timmar och jag hade bara genomfört en träning så det var rätt att jag inte spelade.

Varför blev det Verona?
-Att komma till Verona var det rätta valet för mig. Jag identifierar mig med Hellas sätt att spela och lagets värderingar. Att jobba hårt för varandra och kämpa på varje boll. När sportchef D´Amico ringde mig förstod jag direkt hur Verona vill använda mig och jag visste att jag ville komma till klubben.
-Jag har alltid gillat Hellas Verona. Rafa (fd målvakten i Hellas Rafael) har berättat för mig att Verona är den vackraste staden i hela Italien. Han har haft många fina säsonger här och alltid pratat gott om Verona.
-Mina pappa är glad för min skull. Att jag får uppleva ett nytt äventyr. Vi hörs väldigt ofta. Han frågar hur träningarna går. Han är väldigt entusiastisk.


Vad har Di Francesco sagt till dig?
Han sa att jag skulle trivas väldigt bra här och att det skulle vara en bra möjlighet för mig att komma hit. Jag håller med honom. Det är ett lag som springer mycket och vill anfalla.

Trivs du bäst som ensam anfallare eller med en anfallare till bredvid dig?
På planen gäller det att hitta uppställningen som passar laget bäst. Det viktigaste är att hitta en balans. Jag kan anpassa mig till båda formationerna. Det är upp till tränaren att välja vad som blir det bästa för laget.

Vad är målet med säsongen?
Målet är att hålla oss kvar. Det är en mycket viktig säsong. I varje match måste vi springa på varje boll. Det är det som gör skillnaden. För mig är det en stor möjlighet att få chansen att spela i Verona och jag är glad att jag har fått den möjligheten.

Källa: Gazzettadellosport.it

 

Niclas Ekström2021-09-03 11:21:00
Author

Fler artiklar om Hellas Verona

Inför Salernitana - Hellas Verona: Ett ögonblick kan förändra miljoner livsöden
Baronis livsviktiga smash-and-grab seger
Den bästa soldaten är den som inte har något att förlora