2017-11-26 20:45

Juventus - Crotone

Vinst eller halka efter!

Vinst eller halka efter!

Juventus kommer till matchen mot Crotone med en form som fortfarande sviktar. Därför får den här matchen ses som en där man MÅSTE toppa formen inför kommande matcher. Idag väljer man dock att ställa upp med lite annorlunda spelarmaterial, men det spelar ingen roll för tre poäng måste ändå plockas. Många mål kan vara bra för att få igång offensiven, och mot Crotone måste det göras!

Juventus kommer till matchen med en sviktande form. Senast mot Barcelona såg det inte heller ljust ut men inte heller dåligt.
Dock möter man idag Crotone som är allt annat än en jämn motståndare och vinst med flera måls marginal är därför ett måste.
Man ställer också upp annorlunda om man får tro de italienska tidningarna med D.Costa och Dybala bakom Mandzukic som till dagen får en central roll.
Cuadrado finns inte med pga antalet gula kort, Pjaca är förvisso tillbaka men inte till denna match, i annat fall skall det vara full trupp.
Juventus tre senaste matcher har slutat med två vinster (Milan och Spal) samt en förlust senast mot Sampdoria med 3-2 där man låg under med tre baljor.

I en tid där spelschemat kommer vara än mer spetsad är därför denna match kommen i rätt tid - få igång spelet innan Napoli, måste matchen Olympiakos och Inter!

Crotone däremot kommer med en rätt bra form där man tagit sex poäng på sina tre senaste matcher (vinst mot Fiorentina på hemmaplan, vinst mot Bologna på bortaplan och torsk hemma senast mot Genoa).
Man placerar sig för tillfället på en 15e plats i tabellen. Crotone vet att dem är ett sämre lag än Juventus och kommer därför att parkera bussen och försöka kontra när tillfälle ges.
Det här laget gör inte många mål (11 st) men släpper till en del bakåt (24 st) så tillfällen kommer att komma för Juve.

Vi får därför hoppas på att mister släpper på bromsen och låter spelarna trycka på ordentligt.
Må bästa lag vinna - och här är det ingen fråga om vem som är det bästa laget!

Enligt italiensk media verkar startelvan se liknande ut:
Buffon, De Sciglio, Barzagli, Benatia, Asamoah
Matuidi, Bentancur, Marchisio
Costa, Dybala
Mandzukic 

Darko2017-11-26 19:40:00
Author

Fler artiklar om Juventus

Krönika: Vissa matcher fastnar för alltid