Lagbanner
Draft och Free Agency

Draft och Free Agency

En liten uppdatering efter draften och början på Free Agency är på sin plats.

Seattle valde i första rundan Berkley Cotton, från delstaten Washington, så en hemma son alltså. Han är en offensiv center.

sedan följde i andra rundan Julius Miettinen och Nathan Villeneuve båda är centrar, i tredje rundan plockade Seattle backen Alexis Bernier och målvakten Kim Saarinen,
4e rundan Oliver Josephson, 5e Clarke Caswell och i sjunde rundan Jakub Fibigr.

När Free agency öppnade idag så gick Seattle ut och knep Brendan Montour från Florida Panthers, en av de bästa tillgängliga backarna i draften, han är en puckförande högerskytt som kommer styra mycket av powerplayet. Han fick 7miljoner $ om året i 7 år. Han är 30år, så det finns en risk att det är ett kontrakt som kanske kommer se dåligt ut i slutet. Men bra i början.

Seattle plockade även in Chandler Stephenson från Vegas, även han är 30år. Han är center fick 6.25m$ och även han 7år. Stephenson är väl spontant mer av en chasning för Sattle, men bägge 2 kommer bidra de närmaste åren. Dock lär mer hända speciellt eftersom Seattle nu inte har så mycket capspace i kvar och Matty Berniers skall ha nytt kontrakt.

 

StefanBorjes842024-07-01 21:40:00
Author

Fler artiklar om Seattle