Weekly recap fyra vinster

Veckan bjöd på inte mindre än 4 vinster. 22 gjorda mål framåt och bara 8 insläppta.

Seattle kraken vs Ny Islanders 4-1
Efter att ha förlorat tre matcher i rad så vände det nu för Seattle.
Det började med att Adam Larsson satte 1-0. Barzal kvitterade till 1-1.
I andra perioden så tog Seattle ledningen då Eli Tolvanen gjorde 2-1. Så mål i sin debut för Seattle. Bjorkstrand satte 3-1.
I tredje perioden avgjorde Seattle genom mål av Brandon Tanev i tom bur.
Martin Jones vaktade kassen och fick göra 18 räddningar.

Seattle Kraken vs Edmonton Oilers 5-2
Edmonton började matchen bäst och Ryan nugent hopkins gjorde 1-0 till Edmonton och Connor Mcdavid ökade senare på Edmontons ledning till 2-0.
I andra perioden så skulle dock Seattle göra  4 mål. Det började med att Beniers reducerar till 2-1 och Jaden Schwartz kvitterar till 2-2.
3-2 Yanni Gourde 4-2,Jared Mccann. matchen avgörs sedan i tredje perioden med 5-2 av Wennberg i tomtmål.
Martin Jones vaktade målet även i denna match.

Seattle kraken vs Toronto 5-1
Kraken besegrade Toronto med 5-1
Under första perioden blev det inga mål.

I andra perioden gjorde Eli Tolvanen 1-0 till Seattle i powerplay. John Tavares kvitterade för Toronto, också det målet var i powerplay.
Bara 15 sekunder senare skulle Vince Dunn ge Seattle ledningen då han satte 2-1. Jared Mccann gör 3-1 och lite senare i perioden så gör Beniers 4-1.

Tredje perioden
Alex Wennberg sätter 5-1 efter 2:57 och det blir matchens slutresultat.
Vince Dunn gjorde 1 mål och två assist. Och Seattle tog sin tredje raka seger. Martin Jones vaktade återigen målet.

Ottawa senators vs Seattle kraken 4-8
Seattle kom ut starkt och tog ledningen genom mål av Bjorkstrand.
Brady Katchuk kvittrade dock omgående. Jared Mccann gjorde 2-1, hans 19e mål denna säsong.  Justin Schultz ökar sedan på till 3-1.
Så Seattle gick till periodpaus i ledning.
Andra perioden så var det jämt i början, men Ottawa och deras stortalang Tim Stutzle reducerade till 2-3 och senare skulle han också kvittera till 3-3.
Men Daniel Sprong skulle omgående ge Seattle ledningen med 4-3. Och Seattle har som ni vet också en jättetalang i Matty Beniers som skulle göra 5-3 innan perioden var över.
6-3 Vince Dunn och en stund senare så utökar Jordan Eberle ledningen till 7-3. Tim Stutzle gör 7-4 och gjorde nu sitt tredje mål i kväll.
Andre Burakovsky skulle göra Seattles 8e mål ikväll när han gör 8-4 till Seattle vilket också blev slutresultatet.

Övrigt:
Matty Beniers kommer representera Seattle Kraken I all-star matchen.
Stortalangen Shane Wright vann jvm och var kapten för Kanadas lag. Även om han började trögt i jvm. Men var bra i de två avslutade matcherna för Kanada. Väl tillbaka har han skickats ner till ohl för att få mer speltid