Weekly Recap: Avlutade året med två förluster

Seattle Kraken avlsutade inte året som de önskat. De spelade två matcher i mellandagarna men båda slutade i förluster.

Veckans matcher:
Seattle Kraken - Calgary Flames

Seattle Kraken började veckan hemma mot Calgary Flames där de föll 2-3. Calgary Flames tog ledningen i början av den första perioden innan Ryan Donato kvitterade matchen med två minuter kvar av den första. I början av den andra perioden utökade Jamie Oleksiak ledningen till 2-1 för hemmalaget innan Nazem Kadri gjorde ett powerplay mål och kvitterade matchen. I den
tredje perioden tog Calgary tillbaka ledningen och vann sedan matchen 3-2.

Seattle Kraken - Edmonton Oilers
Årets sista match spelades i fredagsnatt, hemma mot Edmonton Oilers. Edmonton Oilers öppnade matchen med fyra raka mål i början av den första perioden. I början av den andra perioden reducerade Seattle genom Daniel Sprong innan Klim Kostin gjorde 5-1 till gästerna. Strax därpå utökade Edmonton till 6-1 genom Zach Hyman. Brandon Tanev gjorde årets sista mål för Seattle i mitten av den andra perioden. Matchens sista mål kom i mitten av den tredje när Connor McDavid gjorde sitt 32a mål för säsongen.