Lagbanner
2021-11-28 00:00

Florida - Seattle
1 - 4

Driedgers första vinst i återkomsten till Florida
Chris Driedger gör en räddning mot Florida Panthers

Driedgers första vinst i återkomsten till Florida

Seattle Kraken spelade i natt mot Florida Panthers. Matchen slutade 4-1 till Seattle.

Seattle Kraken hade en back-to-back med de två Florida lagen. I natt spelade de mot Florida Panthers och vann 4-1. Efter nattens resultat blev det en vinst och en förlust mot de båda Florida lagen. Igår natt spelade de mot Tampa Bay och förlorade 0-3. Två Kraken spelare hade sin återkomst till Panthers i natt, både Chris Driedger och Alex Wennberg. Seattle plockade Chris Driedger i expansion draften och Alex Wennberg skrev på ett treårskontrakt i somras. 

Fyra saker att ta med från matchen:

1. Driedger storspelade i återkomsten 
Chris Driedger storspelade i sin återkomst till Florida där han räddade 33 av 34 skott. Nattens vinst blev också Driedgers första Kraken vinst. 

2. Eberle - målskytt igen 
Jordan Eberle har nu spelat 800 matcher i NHL. För att fira detta gjorde hade i natt två mål. Det första målet kom på ett powerplay och det andra målet var ett rebound mål. Eberle har nu gjort elva mål i Kraken tröjan och alla de elva målen har kommit under de senaste femton matcherna. 

3. Ryan Donato - nattens andra mål 
Ryan Donato blev tilldelad nattens andra mål efter att han nuddat pucken på Olesiaks skott. Jamie Oleksiak sköt ett skott från innanför blålinjen och Ryan Donato nuddade pucken innan den åkte in i målet. 

4. Jamie Oleksiak - första Kraken målet 
Jamie Oleksiak gjorde i natt sitt första Seattle Kraken mål. Målet var ett mål i tom målbur som i slutet av matchen. Oleksiak sköt ett skott från bakom Seattles målbur och pucken tog sig hela vägen till det andra målet. 
 

Manda ZanierTwitter: mandazanier2021-11-28 07:46:13
Author

Fler artiklar om Seattle