Lagbanner
2021-10-24 04:00

Seattle - Vancouver
2 - 4

Guide till hemmapremiären mot Vancouver Canucks

Äntligen är det så dags för Seattle krakens första hemmamatch någonsin i nyrenoverade Climatepledge arena. De kommer möta Vancouver Canucks i vad som blir lite av ett derby i pacific northwest då Vancouver bara ligger några timmar bort.

Vad det gäller arenan så finns det lite saker väI värda att ta upp. I ett led att vara klimatsmarta kommer den nyrenoverade arenan använda sig av regnvatten för att göra isen. Och för att de ska flyta på när du ska handla i arenan används smarta lösningar av Amazon där det du tar registreras och pengarna tas från ditt kort. Utan att du ska behöva stå i långa köer, detta är ett system som amazon använder i sin amazon togo butik inne i Seattle.

I natt kommer vi förhoppningsvis få höra vilken låt som spelas när Seattle gör mål. Det ska vara ett band från Seattle. Nirvanas Litihum användes under försäsongen. Och ryktas därför vara den låt klubben valt, men det återstår som sagt att de

Seattle har tidigare spelat 5 matcher alla då på bortaplan.

Under gårdagens träning så tränade Seattle enligt följande
Schwartz - Gourde - Jarnkrok 
McCann - Wennberg - Eberle 
Donskoi - Geekie - Tanev 
Bastian - Sheahan - Appleton

Donato var med i ett par olika kedjor också.

Försvarskedjor under träningen igår

Giordano - Oleksiak 
Lauzon - Larsson 
Soucy - Dunn 
Fleury - Borgen

Försvarsspelet som på förhand skulle vara en tillgång för Seattle har hittills varit något av en besvikelse. Men förhoppningsvis så har de fyra lediga dagarna lätt till att Seattle kunnat träna på försvarsspelet.
Grubauer kommer stå i mål.

Det kommer givetvis bjudas på någon form av show innan matchen. Vad exakt vet vi inte men det kommer säkerligen bli spektakulärt och väl värt att gå upp klockan 04 för att se. Matchen visas på viaplay

StefanBorjes842021-10-23 17:40:00
Author

Fler artiklar om Seattle