Boston - Seattle
3 - 2

Joonas Donskoi första Kraken mål räckte inte mot Boston Bruins
Mason Appleton deppar efter Taylor Halls 2-0 mål.

Seattle Kraken mötte Boston Bruins för första gången. Finska Joonas Donskoi gjorde sitt första Seattle Kraken mål - men det räckte inte till en vinst.

I nattens match mot Boston Bruins förlorade Seattle Kraken 3-2. Det var första gången de två lagen möttes och nattens match var Jeremy Lauzons återkomst till Boston. Det var även backen Cale Fleurys Kraken debut efter att han har spelat mycket i AHL. Cales bror Haydn Fleury är även han en Kraken back och nattens match var första gången de spelade tillsammans på en professionell nivå. Cale och Haydn blev historiska när de båda valdes av Seattle i expansiondraften. De var de första syskonen att bli valda av samma lag.

Matchens första period stod för bra målvaktsspel, både från den nyförlovade Chris Driedger och svensken Linus Ullmark.

I den tredje perioden gjorde Joonas Donskoi sitt första Kraken mål. Alex Wennberg försökte passa pucken till Ryan Donato men Donato fick inte tag på pucken. Joonas Donskoi plockade du upp den lösa pucken och sköt in den i målet. Sju minuter efter Donskois mål kvitterade Mason Appleton matchen. Både Adam Larsson och Colin Blackwell assisterade till målet.

I Boston Bruins gjorde David Pastrnak två mål och Taylor Hall ett.

Nästa match spelas inatt mot New York Islanders. Nedsläpp 01:00.

Manda ZanierTwitter: mandazanier2022-02-02 07:02:00