2021-11-25 04:00

Seattle - Carolina
2 - 1

Marcus Johansson förlänger Seattles vinstsvit

Marcus Johansson gav Seattle Kraken ledningen med tre minuter kvar av matchen, vilket sedan gav dem vinsten. Matchen slutade 2-1 till Seattle vilket utökade deras vinstsvit.

Carolina Hurricanes var under onsdagskvällen och mötte Seattle Kraken för första gången på hemmaplan. Matchen slutade 2-1 till hemmalaget efter ett sent ledningensmål.

Tre saker att ta med från matchen:

1. Marcus Johanssons GWG
Med tre minuter kvar av matchen gjorde Marcus Johansson matchens avgörande mål. Han rundade kassen och sköt sedan ett skott från tekningscirklen. Pucken kom igenom ett litet hål mellan målramen och Frederik Andersson.

2. Jared McCanns åttonde mål för säsongen
Jared McCann gjorde Seattles första mål. Målet kom på deras powerplay. Yanni Gourde passade pucken till Vince Dunn som fick den till Jared McCann som sedan kunde skjuta in den i målet. Målet var McCanns åttonde mål och femte powerplaymål för säsongen.