Seattle - Los Angeles
1 - 3

Nio raka förluster för Seattle Kraken
Seattle Krakens målvakt Chris Driedger räddade 19 av 21 skott i nattens match.

Seattle Kraken är tillbaka på hemmaplan och i natt mötte de LA Kings för första gången. Matchen slutade 3-1 till gästerna.

Seattle Kraken är tillbaka på hemmais. Efter en misslyckad roadtrip och åtta raka förluster hoppades de att vända på trenden när de kom tillbaka till Seattle. Dock skedde det ej, LA Kings som hade tre raka vinster tog snabbt över matchen och kunde utöka deras svit till fyra matcher. Seattle Kraken har nu förlorat nio raka matcher och har inte vunnit en match på över en månad.

LA Kings tog tag i matchen när de gjorde matchens första mål efter fyra spelade minuter genom Adrian Kempe. Fyra minuter in i den andra perioden utökade LA ledningen genom Phillip Danault.

Seattles enda mål var ett powerplay mål som kom i mitten av den andra perioden. Målskytt för Seattle var Marcus Johansson. Både Calle Järnkrok och Mark Giordano fick assister på Johanssons mål.

LA Kings gjorde i slutet av matchen 3-1 vilket säkrade dem vinsten. Målskytten i matchens sista mål var Phillip Danault.