2022-03-11 01:00

Ottawa - Seattle
4 - 3

Seattle föll i förlängningen mot Ottawa Senators
Seattle Kraken kämpade med att kvittera matchen - vilket de sedan gjorde i den tredje perioden med tre obesvarade mål på fyra minuter.

Seattle Kraken tog sitt fösta poäng på över en vecka när de föll mot Ottawa i förlängningen.

Seattle Kraken var på besök i Kanadas huvudstad för att möta Ottawa Senators.

Matchen började med att Ottawa gjorde tre obesvarade mål, ett mål i den första perioden och två mål i den andra. Målskyttarna var Josh Norris, Brady Tkachuk och Parker Kelly.

I den tredje perioden var det istället Seattle som tog tag i matchen och gjorde tre mål på fyra minuter. 9:14 in i den trejde fick Jared McCann tag på pucken från Jordan Eberle och kunde få in den i målet bakom Anton Forsberg. 36 sekunder senare gjorde Ryan Donato sitt 12e mål för säsongen. Seattle kvitterade sedan matchen genom Mason Appleton när han sköt ett skott från utanför den förlängda mållinjen.

I förlängningen fick Ottawa ett powerplay vilket resulterade i att Josh Norris gjorde sitt andra mål för kvällen och gav den extra poängen till hemmalaget.

I Seattles mål stod Chris Driedger som räddade 23 av 27 skott på mål.

Seattles nästa match spelas natten till söndag mot Montréal Canadiens.

Manda ZanierTwitter: mandazanier2022-03-11 07:35:00