2022-01-26 04:00

Seattle - Nashville
2 - 4

Seattle föll mot Nashville Predators
Seattle målvakt, Philip Grubauer, gör en räddning mot Mat Duchene i den tredje perioden.

Seattle Kraken mötte för första gången Nashville Predators på hemmaplan. Matchen slutade 4-2 till gästerna.

Det var Nashville Predators första gång i Seattle i natt. Det var även första gången Calle Järnkrok mötte sitt förra lag, som han spelade för i åtta säsonger.

Matchens första mål kom efter nio minuter av Jared McCann. Han fick till ett direktskott på Seattles powerplay. Både Mark Giordano och Marcus Johansson fick assist på målet. Även Nashvilles Luke Kunin gjorde mål i den första perioden.

Seattle Kraken öppnade även målprotokollet i den andra perioden. Målet kom från Adam Larsson som fick en passning från Yanni Gourde. Marcus Johansson fick även han en assist på målet. Det blev två till svenskmål i den andra perioden, men av Nashville spelarna Fillip Forsberg och Mattis Ekholm.

I den tredje perioden var Calle Järnkrok nära på att kvittera matchen men Juuse Saros räddade hans skott. Matt Duchene var periodens enda målskytt när han gjorde 4-2 till Nashville.

Båda målvakterna, Philipp Grubauer och Juuse Saros gjorde många viktiga räddningar i matchen.

Seattle Kraken ska nu ut på en roadtrip efter att ha haft sex matcher på hemmaplan där de vann tre och förlorade tre.

Manda ZanierTwitter: mandazanier2022-01-26 07:41:00