2022-04-27 04:00

Vancouver - Seattle
5 - 2

Seattle förlorade sista mötet mot Vancouver Canucks

Seattle Kraken har mött Vancouver Canucks för sista gången den här säsongen. Matchen slutade likadant som de andra matcherna mot Vancouver, med en förlust.

Seattle Kraken är inne på sista veckan av spel i den historiska första säsongen i NHL. Veckan började med ett möte mot rivalerna Vancouver Canucks uppe i Vancouver. Matchen slutade 5-2 till hemmalaget.

Matchen började med att Vancouvers Sheldon Dries gjorde sitt andra NHL mål i år. Strax efter det utökade J.T Miller ledningen och i slutet av den första perioden gjorde svensken Oliver Ekman-Larsson 3-0 till hemmalaget.

I den andra perioden var det bara Seattle som gjorde mål och första kom från Jordan Eberle när han gjorde sitt 20:e mål för säsongen. Målet var ett powerplaymål som kom från Matty Beniers och Jared McCann. I mitten av den andra perioden gjorde Morgan Geekie 2-3 målet för Seattle när han gjorde en snabb one-timer. Både Riley Sheahan och Adam Larsson fick assistpoäng på målet.

I den tredje perioden gjorde Vancouver två mål genom Luke Scheen och Quinn Hughes och matchen slutade 5-2 till hemmalaget.

I Seattles mål stod Joey Daccord som precis blivit uppskickad från AHL.

Seattle spelar nästa match redan inatt, hemma mot LA Kings.

Manda ZanierTwitter: mandazanier2022-04-27 07:47:00