2021-11-18 04:00

Seattle - Chicago
2 - 4

Seattle Kraken fortsätter att försöka hitta vägen i NHL

Seattle Kraken förlustsvit börjar bli allt längre och är nu uppe i fem matcher. Natten match mot Chicago Blackhawks slutade 4-2 till Chicago.

Natten match spelade på hemmaplan mot Chicago Blackhawks där bortalaget vann med 4-2. Även fast Seattle var det lag som producerade mest chanser föll de i matchen.

Tre saker från matchen:

Skott mot mål: 33-19
Seattle Kraken vann skotten med 33-19. Seattle är bra på att producera målchanser men har haft svårt att hitta öppningar i målet. I natt hade Chicago Marc-Andre Fleury i målet vilket inte gjorde det lättare för Seattle.

McCann målskytt
Seattle första mål i matchen kom med fem minuter kvar av matchen. Under ett powerplay fick Seattle många bra chanser och kunde till slut få in pucken genom Jared McCann. Både Jaden Schwartz och Morgan Geekie fick assist på målet

Yanni Gourde målskytt
Tre minuter efter att McCann gjorde sitt mål gjorde Yanni Gourde Seattles andra för matchen. Vince Dunn passade pucken till Gourde som gjorde en one-timer från tekningscirklen. Även Jordan Eberle gjorde fick en assist på målet.

Manda ZanierTwitter: mandazanier2021-11-18 07:11:23