Buffalo - Seattle
4 - 7

Seattle Kraken vann målfesten i Buffalo

Seattle Kraken vann målfesten mot Buffalo Sabres. Matchen slutade 7-4.

Seattle Kraken fortsätter deras roadtrip med vinster. De har nu vunnit fyra av de senaste matcherna. I natt var de i Buffalo och vann 7-4 mot Sabres när de gjorde de två första boxplay-målen i lagets historia.

Fyra saker att ta med från matchen:

1. Boxplay-målen
Matchens första mål kom efter ungefär sex spelade minuter när Carson Soucy gjorde Krakens första boxplay-mål. Yanni Gourde passar pucken till Soucy som kommer ner genom mitten och kan skjuta in pucken i målet.

Åtta minuter efter Soucys mål gjorde Brandon Tanev lagets andra boxplay-mål. Tanev och Rasmus Dalin kämpar med att få tag på pucken men Tanev kan skjuta den mål och göra mål på rebounden från Dustin Tokarskis benskydd.

2. McCaan - dubbel målskytt
McCanns första mål kom i den första perioden när han får tag på Jamie Olesiaks skott från mållinjen. Det andra målet kom i mitten av den andra perioden när han får en passning från Morgan Geekie från bakom mållinjen. McCaans andra mål i matchen var hans tionde mål för säsongen.

3. Mason Appeltons första (och andra)
Mason Appelton gjorde i natt sitt första (och andra) mål i Kraken tröjan. Det första målet kom i slutet av den andra perioden och det andra målet var ett mål i tom målbur.

4. Swartch fortsätter producera mål
Jaden Schwartz gjorde sitt femte mål i Kraken tröjan i natt. Målet kom från ett två mot ett läge med Yanni Gourde.

Manda ZanierTwitter: mandazanier2021-11-30 06:43:00