Seattle förlorade mot Calgary

Seattle kraken mötte Calgary Flames för andra gången denna säsong, denna match spelas I Kent i delstaten Washington och Seattle är "hemma" lag.

Denna gång med vissa förändringar i försvaret och Driedger i mål hela matchen.
Johansson Wennberg Järnkrok bildar en helsvensk kedja. Dessutom bär alla 3 A alltså assisterande kapten till dagens match.

Första perioden: Seattle Kraken kom ut klart bäst i första perioden och dominerar den stort. Vinner skotten med 9-3. Fantatiskt målvaktsspel av Calgarys målvakt gör dock att Seattle inte får in pucken. Seattle har 2 powerplay men lyckas inte göra mål. Calgary däremot i det allra sista som händer gör 0-1 i powerplay genom Bryan Froese.

Andra perioden: hann knappt börja innan Calgary Flames gjorde 0-2, återigen genom Bryan Froese. På ett skott som Dreiger nog borde räddat, då hans sikt var fri.
När Seattle får powerplay så är det Calgary som lyckas göra mål framtill 0-3 genom Gawdin. Men senare under samma powerplay så kommer också Vince Dunn till ett läge och reducerar till 1-3, assisterad av Wennberg och Donskoi.
Andra perioden slutar med en utvisning för Seattle så Calgary kommer ha powerplay i 1:15 i början av tredje perioden.
Andra perioden var jämnare lagen emellan. Ställningen fortfarande 1-3 så Calgary leder.

Tredje perioden: börjar med powerplay för Calgary som dock snabbt blir spel 4vs4, i det efterföljande powerplay för Seattle så fick Geekie ett bra läge men skottet tog i utsidan av stolpen. Senare fick vi faktiskt en fight mellan Dunn och kirkland. 5 minuter utvisning för bägge.
Adam Larsson får ett bra läge för sitt skott, men tyvärr missar han.
Med 8.49 kvar att spela så skjuter Connor Mcckay och det blir 4-1. Mycket trafik framför Driedger som inte gör sitt livs bästa match såg den troligtvis sent.

4-1 blir också slutresultatet, tuff förlust för Seattle som var det bättre laget, men Calgary hade en enormt bra målvakt, framförallt i första perioden. Seattle vinner skotten med 24-13.