Lagbanner
Senaste nytt: Deal, skadeläge, första hemmamatch

Senaste nytt: Deal, skadeläge, första hemmamatch

Seattles första deal i hamn igår valde Seattle Kraken sina första spelare i draften. Och idag var det dags för Seattles första deal. När Pitlick skickades iväg Calgary.

Seattle valde att släppa Tyler Pitlick till Calgary Flames för fjärde val I draften 2022.Efter detta har klubben nu över 30m$ i löneutrymme. Inför resten av offseason. Att t. ex värva spelare från UFA marknaden för.

Vi fick under dagen information om att Yanni Gourde som draftades igår kommer missa början av säsongen då han behöver operera sin axel och beräknas vara borta i 4 månader.

Imorgon kväll är det dags för den vanliga draften. Där seattle har andra valet. Favorit att gå som nummer 2 just nu verkar Matty Berniers vara, men det är väldigt oklart idagsläget då det inte finns någon given i denna draft. Och det dessutom varit mer svårscoutat pga pandemin.

Övrigt:igår fick vi veta att Seattle krakens första hemmamatch i nya Climatepledge arena blir lördagen den 23e oktober (natten mot söndag för oss i Sverige) mot Vancouver.Och vi fick också veta matchtröjorna (hemma och borta) kommer komma ut till försäljning först den 15e September.

StefanBorjes842021-07-22 23:10:35
Author

Fler artiklar om Seattle