Lagbanner

uppdatering om värvningar mm

Kände att det var dags att uppdatera med vad som hänt sedan senast. Efter expansionsdraften. Med bland annat fri transfer värvningarna Dessa spelare har inkommit till Seattle efter den stora draften i juli.

Jaden Schwartz
29 år vänsterforward (Left wing). Troligen kommer han spela i första femman. Han kommer tjäna 5,5 miljoner och kontraktet gäller i 5år. 
Alexander Wennberg
26 årig Center som nog kommer bli klubbens andra center eller kanske rentav första center, det vet vi inte ännu. Kommer tjäna 4,5 miljoner och kontraktet sträcker sig i 4år.
 
Graubauer
6 år 5.9 miljoner i lön, största målvakten på free agent marknaden. Var vezina (bästa målvakt i ligan) nominerad förra säsongen. Är en bra och stabil målvakt kommer bli förstamålvakt för Seattle.
Marcus Johansson
Anfallare som har plockats in från Minnesota Wild på ett årskontrakt för 1.5 miljoner
Scott WIlson
Tryout kontrakt, tidigare AHL spelare möjligen kommer han hamna i Seattles AHL lag
Riley Sheahan
1års kontrakt 850,0000 spelar som center alternativt leftwing. Tillhörde tidigare Sabres, han är 29år gammal
Ryan Donato
1år 750.000 är en center som troligen kommer börja i tredje femman men kan avancera uppåt till andra femman. Det finns potential i denna killen, som han dock hintills bara visat ibland kanske kan det lyckas bättre i Seattle?

Kvar efter allt har nu Seattle 8.3 miljoner $ i löneutrymme.
Övrigt
Seattle kraken har gått ut med att enbart vaccinerade kommer att gå komma in på matcherna. Så har ni tänkt att åka på match i Seattle se till att vaccinera er.

Tröjan har officellt blivit släppt och går nu att köpa.

StefanBorjes842021-09-17 18:50:45
Author

Fler artiklar om Seattle