2022-04-04 03:00

Seattle - Dallas
4 - 1

Vinst mot Dallas Stars
Chris Driedger blev utsedd till matchens första stjärna efter att han stoppade 29 skott i 4-1 vinsten över Dallas Stars.

Seattle Kraken vann inatt mot Dallas Stars när Alex Wennberg gjorde två assist.

Seattle Kraken spelade inatt hemma mot Dallas Stars. Seattle Kraken tog snabbt tag i matchen och målvakten Chris Driedger storspelade. Det var även Morgan Geekies 100e NHL match inatt.

Det tog bara fyra minuter för Seattle att göra matchens första mål. Dallas Stars fick matchens första powerplay men det var Seattle som tog nytta av det genom Jared McCann. Han gjorde Seattles åttonde shorthanded mål för säsongen. Alex Wennberg och Carson Socuy assisterad på målet. Soucys assistpoäng var hans 18e poäng i år vilket är ett nytt rekord för honom.

I den tredje perioden utökade Seattle ledningen genom Ryan Donato. Soucy och Wennberg assisterade på det målet också. Dallas enda mål i matchens gjordes genom svensken John Klingberg, hans femte för säsongen.

Seattle Kraken gjorde två mål under de två sista minuterna av matchen. Yanni Gourde gjorde sitt 17e mål för säsongen med två minuter kvar av matchen. Victor Rask och Karson Kuhlman fick assistpoäng på målet och det var även Victor Rasks första assist i Kraken tröjan. Med 41 sekunder kvar av matchen gjorde Karson Kuhlman sitt första mål i Seattle när han fick in pucken i den tomma målburen.

Seattles nästa match spelas natten till torsdag, borta mot St. Louis Blues.

Manda ZanierTwitter: mandazanier2022-04-04 07:18:00