Lagbanner
Cesar Sanchez ny sportchef i Valencia

Cesar Sanchez ny sportchef i Valencia

Valencia meddelade tidigare idag att César Sánchez har anställt som ny sportchef. I sin roll kommer han främst jobba tillsammans med en annan nyanställd i Miguel Angel Corona som är ny chefsscout. Tillsammans ska dom bilda ett starkt team och har redan satt igång sitt arbete med att rekrytera och scouta fram nya spelare.

César Sánchez har dom flesta säkert koll på och minns när han stod och vaktade buren på Mestalla mellan 2009 till 2011. När den gedigna La Liga karriären var över vid 41 års ålder så har han inte legat på latsidan. Efter karriären så har César pluggat och utbildad sig inom ekonom samt att han tagit UEFAS PRO Coach licens och även spanska fotbollsförbundets kurs i Sports Management.

Miguel Angel Corona kommer närmast från sitt jobb som sportdirektör i Almeria och har fått rollen som chefsscout i Valencia. Corona är mest känd efter sina säsonger som spelare i Almeria där han noteras för 335 matcher, en sann klubbikon med andra ord. Jorge Lopez som redan finns i klubben som scout kommer agera som Coronas högra hand. 

Två spännande rekrytering och vi önskar dom all lycka.

Joakim Gidlund2020-01-20 20:03:48
Author

Fler artiklar om Valencia