Äkta hattrick av Guirassy gav VfB segern mot Wolfsburg

Det är ingen hejd på Guirassy. Det går inte att stoppa honom tydligen.
Lewandowski gjorde 2019/20 och 2020/21 elva mål på sju matcher, Der var Bundesligarekord. Efter dagens match har Serhou Guirassy gjort tretton baljor.
På sju matcher,
Enastående, '

Men det tog tid, Det var en jämn match under större delen av första halvlek. VfB kom runt på vänsterkanten med Chris Führich som hade massor av boll. Kortpassningsspel med Millot, Guirassy och Ito skapade ytor och man tog sig långsamt framåt. Führich hade bra chans men Casteels räddade och Guirassy hade en boll inne som dock blåstes av för offside.
Wolfsburg var dock skarpa. Bra backar längst back i hypersnabbe Lacroix och danske Maehle. Svanberg centralt jobbade och slet, förmedlade bra bollar mot Baku, Gebhardt och Arnold. Bäst var dock f.d VfB-aren Tiago Tomás som hade lekstuga med Stenzel på kanten, Han kom runt gång på gång, skapade chanser som Nübel fick undan, men till slut studsade bollen in i straffområdet och Gebhardt slog in bollen via stolpen till 1-0. Strax efter kunde han göra 2-0, men han trampade på bollen i ett rent skottläge.
1-0 i paus efter en jämn och ganska rolig omfattande halvlek.

Andra halvleken började trevande med VfB som bollförande. Wolfsburg kontrade och Nübel fick göra ett par avgörande räddningar. Sedan fick VfB straff. Guirassy klev fram och tryckte in den mitt i mål till 1-1.
Nu vädrade VfB morgonluft, flyttade fram mittbacken Anton i planen, vann bollar och efter en bollvinst kom Guirassy fri på kanten, rundade Casteels och rullade in 2-1, Vad händer i Stuttgart?
Strax efter - ny bollvinst, ut med bollen till Silas som helt fri får bollen bortstyrd av Casteels, men ser hur Guirassy glider förbi målvakten och spikar in bollen till 3-1.

VfB tar en ny seger. Tre poäng. 18 av 21 pinnar och 13 mål av Guirassy. Helt osannolikt.