Lagbanner
Arslan förlänger till 2015

Arslan förlänger till 2015

Tolgay Arslan har idag skrivit på ett nytt kontrakt till 2015.

Redan för några veckor bekräftade både Arslan och sportchef Frank Arnesen att man förhandlade om nytt kontrakt och idag är allt klart, ett nytt kontrakt är underskrivet. Arslan hade ett kontrakt till 2013 och därför var Frank Arnesen mycket tydlig och sa att han ska antingen förlänga i sommar eller man kommer att sälja honom. Arslan valde att förlänga och Arnesen är mycket nöjd över att Tolgay Arslan vill stanna kvar i Hamburg.
 
 
Frank Arnesen: Det är viktigt för oss att binda spelare med sådan potential till oss på lång sikt. Tolgay har utvecklats mycket bra, speciellt de senaste månaderna, och han visar stort engagemang och stor spelkvalité. Vi är glada över en gemensam framtid.
 
 
”För mig är det ett nästa steg. I Thorsten Fink har vi en fantastisk tränare, något som är viktigt för mig. Tillsammans kan vi uppnå något, jag tror på mig själv och jag vill vidareutvecklas och betala tillbaka förtroendet jag får. Förra säsongen var lärorik för oss alla och jag ser med tillförsikt på framtiden”, säger Arslan.  
 
 
För er som är nyfikna på nya spelarnummer till kommande säsong så kommer Tolgay att spela med nr. 18 på ryggen. Redan i Dortmund och i Aachen hade han denna nummer och nu när han får chansen tar han den också i HSV.
 

Källa: hsv.de mopo.de
 
 
Die Raute im Herzen
 

 

Helena Marjakangas2012-06-22 15:01:28
Author

Fler artiklar om Hamburger SV