Lagbanner
HSV förstärker från Bundesliga
Jordan Beyer i närkamp med Borussia Dortmunds Jadon Sancho.

HSV förstärker från Bundesliga

Jordan Beyer är namnet på HSV:s senaste nytillskott då högerbacken ansluter på lån från Borussia Mönchengladbach under resterande del av säsongen.

Några dagar efter att Louis Schaubs övergång slutligen blivit officiell har sportchef Jonas Boldt lyckats knyta till sig ytterligare en spelare.
 
Återigen handlar det som en spelare hemmahörande i Bundesliga, och det från Borussia Mönchengladbach. Närmare bestämt högerbacken Jordan Beyer som ansluter på lån under resterande del av säsongen.
 
19-åringen har fått en stor del av sin fotbollsutbildning hos Mönchengladbach och fick under den föregående säsongen debutera i Bundesliga. Det under ledning av Dieter Hecking som bekant numera tränar HSV och har en varit en viktig faktor till att lånet gick i hamn – trots att Mönchengladbachs sportchef tidigare sagt att inga spelare ska lämna klubben i vinter.
 
Under hösten åkte både Jan Gyamerah och Josha Vagnoman på skador och just högerkanten har varit en svag punkt för Heckings manskap. Men med Beyer ombord på skutan finns det nu äntligen en naturlig högerback och Khaled Narey slipper således framöver rycka in som nödlösning.
 
Förutom ett gäng matcher i Bundesliga på sin meritlista har Beyer även representerat samtliga tyska ungdomslandslag då han i höstas debuterade i U21-landslaget.

Filip Wollinfilip.wollin@svenskafans.com@W0llin2020-01-15 16:30:00
Author

Fler artiklar om Hamburger SV