RheinEnergieStadion, 2023-09-30 15:30

1. FC Köln - Stuttgart
0 - 2

Inför Köln- VfB

Inför Köln- VfB

Hennes IX tar emot VfB imorgpn. Getabocken är en av de mest klassiska maskotterna överhuvudtaget. Att släpa ut en get på planan och så högtidlighålla honom är stort och fantastiskt. 
Rasen är "Bunte Deutsche Edelziege" och Hennes IX är fem år gammal . född i Petershagen och lever på Kölns Zoo. Varje match finns han på plats och är en mycket omtyckt maskott. Men kan han nu börja betyda tur för 1.Fc Köln som har en ynka pinne på fem matcher och som ligger trea från slutet tillsammans med Darmstadt och Mainz. 
Sitter 1.Fc Kölns Steffen Baumgart löst? Nej, inte ännu. 1.Fc Köln brukar ha förtroende för sina tränare, men han måste nog börja vända på trenden. 

När nu VfB kommer till stadion så väntar en utsåld stadion. VfB kommer med starkt självförtroende, målskytte och med en start man inte sett på över 20 år. Längst fram Serhou Guirassy med sina 10 mål och ett mittfält där Stiller-Karazor spelat utmärkt kombinerad mittfältsduo. Att VfB tappade Endo, Borna Sosa och Mavropanos sent i säsongstarten har inte märkts alls då Stiller, Zagadou och Ito varit så pass bra. Nu skall man dock vara ärlig med sig själv och konstatera att VfB mött tre av de fem lägst placerade lagen och mot dem inte varit direkt överlägsna, så hur bra är detta VfB egentligen? 

VfBs lag:utan ändring
Nübel - P. Stenzel, Anton, Zagadou, H. Ito - Karazor - Stiller - Millot - Silas, Führich - Guirassy

Köln
Laget måste börja vinna. Notabelt att trots denna ynka poäng så är Köln laget som slagit flest inlägg i ligan, så börjar forwards komma rätt i mitten så blir det farligt. Samtidigt är laget väldigt målsnålt.. Endast 13 mål tillsammans på fem matcher. Stuttgart har 24. 
Laget?
Schwäbe - Schmitz, Hübers, Chabot, Paqarada - Ljubicic, Huseinbasic - R. Carstensen, Waldschmidt, Kainz - Selke

Match imorgon.

Magnus Falk2023-09-29 16:48:00
Author

Fler artiklar om Stuttgart